Het terrein

Wij organiseren onze driftcursussen in Lelystad op het RDW testcentrum (vlakbij vliegveld Lelystad). Het RDW testcentrum is een van de veiligste locaties om te driften. Het terrein is zeer ruim en vrij van obstakels.

Het terrein is alleen toegankelijk voor volwassenen. De leeftijdsgrens ligt op 16 jaar. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Er zijn altijd meerdere ervaren instructeurs als begeleiding aanwezig.

De cursussen wordt gegeven op een nat wegdek. Hierdoor blijft de slijtage aan de auto’s beperkt!

Wijziging verkeersituatie rond RDW testcentrum
De verkeerssituatie rond de toegangsweg naar het RDW testcentrum wijzigt vanaf 8 november 2017. Door de uitbreiding van Lelystad airport komt er een andere toegangsweg vanaf de Larseweg . Dit is de weg vanaf de snelweg A6 richting RDW Testcentrum. Vanaf 8 november kun je de afslag Anthony Fokkerweg nemen om bij het RDW Testcentrum te komen. Dit is een nieuwe afslag na de afslag Meerkoetenweg en voor de afslag Eendenweg.

Bewegwijzering
– Vanaf de Larseweg wordt verwezen naar Bedrijven Talingweg/Circuits.
– Bij de eerste kruising op de nieuwe Anthony Fokkerweg (N727) volgt een herhaling Bedrijven T alingweg/Circuits rechtdoor.
– Aan het eind van de nieuwe Anthony Fokkerweg (N727) volgt een bord met Bedrijven Talingweg/ Circuits (LA) en RDW – Testcentrum.